Your best day ever,
starts here!

Elke bruiloft is anders en uniek. De juiste begeleiding tijdens de organisatie van jullie BEST DAY EVER kan net een verschil maken. Immers trouw je niet elke dag!

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, gaan we een kennismakingsgesprek plannen. Dit kan via Skype/Facetime of bij mij op kantoor in Arnhem. Soms kunnen we bij jullie thuis afspreken of meteen op jullie droomlocatie. We kunnen dan al jullie wensen bespreken en daarna maken wij graag een offerte op maat.

About Foto
Diensten Foto

Mijn diensten.

Weddingplanner

Helpen met de organisatie van jullie BEST DAY EVER (daarbij kunnen jullie denken aan adviesgesprekken, planning, zoeken van leveranciers). Onze rol daarin zal in overleg met jullie bepaald worden. Klik hier

Styling

Styling (dit kan van het ontwerp van jullie save the date kaartjes tot styling van jullie trouwlocatie zijn). Klik hier

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester op de dag zelf (incl. draaiboek, contact met alle leveranciers. We zullen ervoor zorgen dat op jullie bruiloft alles zal verlopen zoals jullie het willen en alle gasten mee kunnen genieten). Klik hier

Trouwen in het buitenland

Misschien zijn jullie van plan om op Ibiza te trouwen?? Of Marokko?? Of waar dan ook in de wereld?! We love destination weddings! Klik hier

Ster Ster Ster Ster Ster

Niels en Mirjam

Super bedankt voor de prachtige styling van onze bruiloft! Je begreep met weinig woorden precies wat we voor ogen hadden en gaf ons vanaf het begin het gevoel dat we de styling helemaal los mochten laten en dat het goed ging komen. En het is meer dan goed gekomen! Alles klopte. De bloemen waren precies zoals we hoopten (en dat was niet precies zo uitgelegd) en de romantische sfeer bij de kerk en het kasteel maakten van het geheel een sprookje. We zijn met volle teugen aan het nagenieten van onze BEST DAY EVER! Super bedankt!

Ster Ster Ster Ster Ster

Sebastiaan en Eline

Nailia is een topper! Ze heeft de styling van onze bruiloft bij Slot Doddendael verzorgd. Wij moesten onze bruiloft verplaatsen door corona en Nailia heeft ons daarin geholpen door mee te denken over de dagplanning, super flexibel en goed bereikbaar te zijn. Echt heel fijn!! Ze is duidelijk over de kosten en regelt veel zelf met locatie, dus daar hebben wij geen zorgen over gehad. Nailia is vriendelijk, begaan met haar bruidsparen en supergoed in haar werk. De styling die ze uiteindelijk heeft neergezet op onze dag was precies zoals we wilden. Ze heeft onze wensen goed weten te vertalen dus! Het leek wel een sprookje! Ook veel complimenten over de styling van onze gasten ontvangen. Wij bevelen Nailia zeer zeker aan!!

Ster Ster Ster Ster Ster

Iris en Wouter

Nailia heeft de styling van onze bruiloft gedaan en die was in één woord 'fantástisch'! Alles was magisch mooi aangekleed, echt top! En de bloemen.. wauw! Nailia heeft onze smaak en stijl ontzettend goed vertaald, ze heeft rekening gehouden met al onze wensen en haar eigen expertise toegevoegd. Ondanks topdrukte was ze altijd bereikbaar voor vragen en de afspraken waren vooraf heel duidelijk. Nogmaals ontzettend bedankt voor al je werk, Nailia! Het was voor ons echt de 'best day ever'!

Ster Ster Ster Ster Ster

J W

Geweldig geholpen door Nailia. Ze is super ervaren en denkt enorm mee om er ondanks corona maatregelen er een geweldige dag van te maken. Zondagavond een vraag? Nailia is beschikbaar! Last minute iets wijzigen? Geen probleem voor Nailia! Ook als je denkt geen hulp nodig te hebben zul je verrast staan over wat Nailia allemaal voor je bruiloft kan betekenen. Aanrader!

Ster Ster Ster Ster Ster

Jessica en Jos

Als er iemand is waar je op kunt bouwen, dan is het Nailia wel. Wat er ook gebeurt: Nailia regelt het. Met dit idee in mijn achterhoofd ging ik super ontspannen mijn trouwdag tegemoet. Ondanks alle COVID-19 regels wist ik: het komt allemaal goed. Wie je ook spreekt in de bruiloften-branche, Nailia is een begrip. Haar styling is buitengewoon prachtig en overtreft al je verwachtingen en haar expertise op het gebied van weddingplanning en ceremoniemeesterschap is enorm. Daarnaast is ze een van de meest betrokken en lieve personen die je zult tegenkomen. Ze staat altijd voor je klaar en heeft altijd overal een oplossing op. Je hebt écht the best day ever met Nailia!

Ster Ster Ster Ster Ster

Ronald en Masha

Zonder Nailia was onze bruiloft een heel andere dag geworden. Het voelde vertrouwd, waardevol en heel bijzonder om haar erbij te hebben. De tips vooraf als haar aanwezigheid tijdens onze wedding waren onmisbaar. Het voelde als een kadootje dat je alles kon loslaten aan iemand die je wensen, stijl en smaak zo goed weet en het zelfs overtreft. Wij kunnen haar van harte aanbevelen als je je eigen dag aan het plannen bent en hadden haar niet kunnen missen. Lieve Nailia, dank je wel voor ALLES <3 Liefs Ronald & Masha