Weekend bruiloft in de buurt van Barcelona, Spanje

Wat was het een leuke uitdaging om deze bruiloft te plannen. Door corona hadden we het 2 keer moeten verplaatsen, maar uiteindelijk in de zomer van 2022 zijn L&Y getrouwd op de super mooi locatie in de buurt van Barcelona.
Soms weten de koppels precies in welke land ze willen trouwen, soms ook weer niet. Omdat ik ondertussen in veel verschillende landen de bruiloften/events mogen organiseren proberen kunnen wij de koppels een adviezen/opties geven. Tijdens zoektocht wordt in eerste instantie een keuze gemaakt voor het land, dan regio en daarna plannen we locaties bezoek trip om de locaties in het echt te kunnen zien. Met mijn alle buitenlaandse bruiloften gaan we samen op pad en help ik een keuze te maken voor de ultieme droomlocatie.
Voor L&Y zijn wij uitgekomen bij La Garriga de Castelladral. Top locatie met overnachting mogelijkheden. Het werd een fantastiche weekend met pre wedding paella diner, bootcamp militair stijl (bruidegom is beroepsmilitair) in de ochtend en top feest tot zonsopkomst. Al met al a dream come true destination wedding!

Foto credits: Sonja Koning